Hoy es 9 de febrero y se habla de caso taula trasvase tajo segura 90 Minuts 90 MINUTS

PODCAST El Matx

Postpartit: Valencia Basket - FC Barcelona (86-76) i Valencia CF - Granada CF (3-1)

Escolta les declaracions i les rodes de premsa als postpartits de El Matx de 99.9 Plaza Radio

sábado, 05 marzo 2022

VALÈNCIA.  Torna a escoltar els postpartits del Valencia Basket - FC Barcelona i del Valencia CF - Granada CF a El Matx de 99.9 Plaza Radio. Totes les reflexions posteriors amb els comentaris de Sergi López, Maxi Jarque, Manolo Montalt, Salva Folgado, Pepe Pla i Darío Felman baix la batuta de Paco Polit. 

A més de la roda de premsa de l'entrenador del Valencia CF, José Bordalás, i les paraules de l'entrenador rival, Robert Moreno, a banda de les paraules de Joan Peñarroya i les entrevistes flash a Germán Sánchez i Maxi Gómez.

Podcasts Relacionados

next

Conecta con nosotros

99.9 Plaza Radio, desde cualquier medio